Ved du, hvad Clean Fit er?

I sidste uge talte vi om Dirty Fit-stile, så i dag skal vi tale om Clean Fit-stile, der er mere egnede til kontorarbejdere at bære under deres pendling.Clean Fit, som navnet antyder, er clean + fit, Less is More er dens kerne, til kompleks til enkel, vend tilbage til hjertet, den overordnede kjole for at skabe en ren atmosfære.Intet overdrevet design og prangende logo, visuelt rent, generelt ikke mere end tre farver, grundlæggende sort, hvid og grå og kakifarve.I modsætning til Oversize er Clean Fit mere fokuseret på en tilpasset version for at skabe et enkelt og sprødt lag.

微信图片_20240118170653

1. Intet logo, lav mætningstone

I Clean Fit kan du ikke se tydeligt logo.De fleste af stykkerne er lavet af ren overflade, som er enkel og holdbar, med en følelse af høj klasse. For at opnå visuel renhed er Clean Fit generelt lavmætningsfarvet tøj, normalt ikke mere end tre farver, og for det meste sort , hvid og grå, kaki.

微信图片_20240118172451
微信图片_20240118172442

2. Komfortabel pasform og grundlæggende stil

Til forskel fra den populære Oversize-stil før i tiden, forfølger Clean Fit en skræddersyet pasform og en tilpasset version.Komfort er kongen, efterfulgt af matchende niveau.Clean Fit fokuserer hovedsageligt på basale stilarter, såsom jakkesæt, skjorter, solide T-shirts, striktøj og bukser eller nederdele godt skræddersyet osv. I stedet for komplicerede print og designs er Clean Fit enkelt, praktisk og alsidigt, som kan kombineres og matches på mange forskellige måder.

微信图片_20240118172435

3. Overlay eller tilføje et strejf af farve

Hvis du føler dig ensformig, kan du overlejre eller tilføje lidt farve til grundemnet, men det er bedst at bruge en farve med lav mætning, som vil være mere koordineret og ikke får hele kampen til at blive påtrængende.

微信图片_20240118175633

Alt i alt, hvis du vil mestre Clean Fit-stilen, skal du være opmærksom på det enkle og rene, forenkle komplekset og skabe en afslappet følelse.


Indlægstid: 18-jan-2024